Utställning Galleri Viken vid Höganäs

Välkommen till Höganäs, Galleri Viken – en unik möjlighet att upptäcka Victor Anderssons fantastiska akvarellkonst! Under en vecka, från 6-13 juli, visas Victors konstverk som fångar naturens skönhet och stadens pulserande energi.
Victor är en talangfull konstnär med en passion för att måla med akvarell. Hans verk är fulla av liv och färg, och varje målning berättar en egen historia. Genom att kombinera natur och stadsmotiv skapar han konstverk som är både unika och fängslande.
Ta chansen att uppleva Victors konstverk på nära håll på Galleri viken. Här kan du njuta av hans akvareller som fångar ögonblick och skapar en känsla av lugn och harmoni. Det är en konstupplevelse du inte vill missa!
Kom och besök oss från 6-13 juli, tid: 11-19 och låt dig inspireras av Victors konstnärliga talang. Ta med familj och vänner och upplev en konstutställning som kommer att beröra dig. Vi ses i Viken!

Välkommen till min nyöppnade hemsida!

Här på min hemsida kommer du kunna ta del av de tjänster jag erbjuder. Jag reparerar teknisk utrustning, bygger hemsidor och ritar logotyper till företag, trycker texter och bilder på trämaterial och det jag i huvudsak gör är att måla konst som går att köpa via denna hemsida.

Måla och teckna är något jag alltid har gillat, men har inte tidigare vågat ta steget till att visa det för andra och i offentliga sammanhang. Men nu var det dags och något jag tänkte ändra på med bl.a. denna hemsidan.

Det som jag framförallt säljer i dagsläget är posters med konsttryck online.

För er som inte vet vad konsttryck är kan jag berätta att det rör sig om ett grafiskt tryck, en reproduktion oftast tryckt på ett högkvalitativt papper som är syrafritt och åldersbeständigt.
Konsttryck kan även tryckas på andra material men är vanligast i form av papperstryck och canvas. Jag väljer att göra mina konsttryck i en begränsad upplaga samt signerade. Detta kommer göra att de är exklusiva, eftersom de endast trycks i ett begränsat antal.

Här under nyheter kommer jag dela med mig av tankar, ideér och nya alster.

Nytillkomna till hemsidan får gärna dela den, så att så många som möjligt kan få ta del av den. Gilla gärna även min sida på FB.()

//Victor Andersson

Rulla till toppen
Facebook500
Instagram2k